Vstup na stránky je povolen pouze osobám starším 18-ti let Prosíme potvrďte, že vám je více než 18 let.

Zemský řemeslný pivovar

Minipivovar

Zemský pivovar

zemsky-pivovar-dominikansky-dvurZemský řemeslný pivovar byl založen v roce 2013 z touhy a vášně vracet na trh kvalitní pivo plné chutí, vařené tradičními metodami, které jsou dnes v moderním pivovarnictví často opomíjena kvůli docílení větší efektivity při masové výrobě. Cílem pivovaru je obnovit výrobu řemeslného piva v Praze v historickém objektu v Braníku – Dominikánský Dvúr. Tento historický objekt,  kde dominikánský řád vařil pivo od 1626 do roku 1899, v roce 2014 získal pivovar na základě výběrového řízení od Městské části Prahy 4 do dlouhodobého pronájmu 50 let. Cílem je na tomto historickém místě vybudovat pivovar, restauraci / hospodu a pivní lázeňský hotel. Zatímco dochází k rekonstrukci vlastního pivovaru v Braníku, v současnosti působí Zemský řemeslný pivovar jako létající pivovar. U svých partnerů vaří piva podle vlastních receptur, s vlastními ingrediencemi, pod svým přísným dohledem a pod vedením různých sládků, v závislosti na typu vařeného piva.

zemsky_pivovar_pivaZemský pivovar vznikl z touhy poznávat a zároveň se učit také světovou pokladnici pivovarnictví a přinášet krásná netradiční nebo lépe řečeno zatím méně známá piva českému spotřebiteli. Pivovar používá nejkvalitnější suroviny – vždy pouze ty, které do konkrétního piva patří. Do českého piva český slad a chmel, do světových piv slady a chmely ze země původu receptur. Používá jak tradiční metody vaření tak i inovace pro pestrou paletu chuťově plných piv s opravdovým charakterem. Česká piva vaří český sládek, světová piva sládek se zkušenostmi s pivy ze země původu toho piva. Jen tak dokážeme zaručit, že každé pivo je skutečným originálem s maximálním úsilím docílit původní chuť a aroma, které k tomu pivu opravdu historicky patří.

 


zemskypivovarKontakty:

www.zemskypivovar.cz

Facebook